۳۱ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۷:۳۳

چه کسانی برای دیدن فوتبال به سینما می‌روند؟

شاید این سوال پیش بیاید که سینما جایی برای دیدن فوتبال نیست اما فراموش نکنیم که هر فرصتی بتواند عاملی برای روشن ماندن چراغ‌های سالن سینما باشد غنیمتی است که نمی‌توان به سادگی از کنار آن عبور کرد.
کد خبر: ۶۲۵۷۱
سینما
شاید سینما حال و احوال امروزش را به کرونایی مرتبط بداند که برای مدتی چراغ سینما را ناخواسته خاموش کرد، اما در این مقال نمی‌توان نادیده گرفت وضعیت اقتصادی و تغییر سلیقه و مذاق مخاطبی که ترجیح می‌دهد مدتی را به انتظار بنشیند و فیلم‌های سینمایی را ارزان‌تر در خانه‌اش در کنار خانواده به تماشا بنشیند. شاید تصمیم جدید مدیران سینمایی برای کشاندن مردم به سالن‌های سینما فرصتی باشد تا به این بهانه پرده نقره‌ای و سینما را زنده نگه داریم.
جهانگیر کوثری: پخش جام جهانی از منظر قانونی در سینما‌ها امکان‌پذیر نیست
سینمای ایران برای روشن نگه داشتن سالن‌ها به فاکتور‌های مختلفی احتیاج دارد از فیلم خوب گرفته تا حضور کارگردان‌های شهیر و البته فرمول همیشگی که همان چهره‌های ستاره و گره‌گشای گیشه است، اما در بسیاری از مواقع صاحبان سینما با توجه به سلیقه روز مخاطب به سمت کار‌هایی می‌روند که این مسئله هم همیشه حل مسئله نمی‌کند. هر ترفندی که بتواند چراغ سینما را با حضور تماشاگران در سالن‌ها روشن نگه دارد ارزشمند است، از ساخت آثار کمدی گرفته تا کشاندن پای فوتبال به پرده نقره‌ای که بی‌شک طرفداران خودش را دارد. حالا باید دید بازی‌های جام‌جهانی و فوتبال می‌تواند ناجی این روز‌های سینما‌ها باشد یا نه؟ خبرگزاری برنا در گزارشی مفصل موضوع جام جهانی در سینما‌ها را بررسی می‌کند.
جهانگیر کوثری تهیه‌کننده سینما و کارشناس فوتبال در واکنش به خبر پخش مسابقات جام‌جهانی در سینما‌ها و تاثیرش در فروش به خبرنگار گروه فرهنگ و هنر برنا گفت: سینما جای فیلم دیدن است نه تماشای فوتبال. ایران می‌تواند این امتیاز را فقط برای پخش از تلویزیون خریداری کند. از آنجایی که مقررات سینما و فوتبال را می‌شناسم از منظر قانونی می‌گویم که اصلا چنین اتفاقی نخواهد افتاد. از بخش جهانی و تجاری فیفا باید مجوز گرفته شود. آن‌ها هم با اتحادیه‌های آسیا و اقیانوسیه (edu) که مرکزش در مالزی است طرف هستند. به همین خاطر باید حق رایت آن را خریداری کنیم که این قضیه امکان‌پذیر نیست.
تهیه‌کننده فیلم سینمایی «خون‌بازی» عنوان کرد: پخش جام‌جهانی بُرد بزرگی برای تلویزیون دارد بنابراین این موقعیت را در اختیار سینما‌ها قرار نمی‌دهد. فیفا این حق را به عضو‌های خودش می‌فروشد. مگر اینکه تلویزیون با هماهنگی شهرداری‌ها در مراکز میدان‌های بزرگ پرده‌هایی با ابعاد وسیع نصب کند تا مردم بتوانند فوتبال را دورهمی تماشا کنند.
کوثری در خصوص تاثیر مسابقات جام جهانی در میزان استقبال مردم و فروش سینما‌ها عنوان کرد: جام جهانی شوری جهانی است که در آن همه با زبان شیوای فوتبال صحبت می‌کنند. این قضیه روی فروش مواد غذایی، اخبار جهانی، سیاست، سینما و... تاثیرگذار است. در کل در آبان و آذر ماه پیش‌رو همه‌چیز تحت تاثیر فوتبال قرار خواهد گرفت؛ بنابراین اهمیتی ندارد آن کشوری که در این فضا حضور دارد کامرون است یا آمریکا.
او در پایان گفت: همه‌ی کشور‌ها تابع قانونی یکسان به نام مقررات فوتبال، در جام‌جهانی شرکت می‌کنند. جام جهانی پنجره‌های جدیدی را به روی مردم کشور‌ها باز می‌کند که در آن داد و ستد‌های اقتصادی، ناسیونالیستی و... اتفاق خواهد افتاد.

آیا جام جهانی ناجی سینما می‌شود؟

سینمای ایران برای روشن نگه داشتن سالن‌ها به فاکتور‌های مختلفی احتیاج دارد از فیلم خوب گرفته تا حضور کارگردان‌های شهیر و البته فرمول همیشگی که همان چهره‌های ستاره و گره‌گشای گیشه است، اما در بسیاری از مواقع صاحبان سینما با توجه به سلیقه روز مخاطب به سمت کار‌هایی می‌روند که این مسئله هم همیشه حل مسئله نمی‌کند.
هر ترفندی که بتواند چراغ سینما را با حضور تماشاگران در سالن‌ها روشن نگه دارد ارزشمند است، از ساخت آثار کمدی گرفته تا کشاندن پای فوتبال به پرده نقره‌ای که بی‌شک طرفداران خودش را دارد. حالا باید دید بازی‌های جام‌جهانی و فوتبال می‌تواند ناجی این روز‌های سینما‌ها باشد یا نه؟ خبرگزاری برنا در گزارشی مفصل موضوع جام جهانی در سینما‌ها را بررسی می‌کند.
داریوش بابائیان تهیه‌کننده سینما و مدیر سینما صحرا در واکنش به خبر پخش مسابقات جام‌جهانی در سینما‌ها و تاثیرش در فروش گفت: شورا تصمیم گرفته بازی‌های مقدماتی تیم ملی ایران در آبان و آذر ماه را در سینما‌ها پخش کند و بعد از بازی‌های مقدماتی بازی‌های دور بعد را برای کمک به سینماداران پوشش بدهد. قطعا پخش مسابقات جام جهانی در سینما‌ها تاثیرگذار است چرا که باعث می‌شود هواداران فوتبال با محیط سینما ارتباط بیشتری برقرار کنند و قبل و بعد از فوتبال به تماشای فیلم‌ها بنشینند. تهیه‌کننده فیلم سینمایی «افراطی‌ها» گفت: فکر می‌کنم آبان ماه بهترین زمان برای فروش سینما‌ها باشد. البته به دلیل جام جهانی ممکن است مخاطب‌های سینما تا مدت اندکی کم شوند، اما باز به دلیل برگزاری جشنواره فیلم فجر و نزدیک شدن به عید نوروز قطعا اوضاع بهتر خواهد شد.

آیا جام جهانی فوتبال باعث رونق سینما می‌شود؟

سینمای ایران برای روشن نگه داشتن سالن‌ها به فاکتور‌های مختلفی احتیاج دارد از فیلم خوب گرفته تا حضور کارگردان‌های شهیر و البته فرمول همیشگی که همان چهره‌های ستاره و گره‌گشای گیشه است، اما در بسیاری از مواقع صاحبان سینما با توجه به سلیقه روز مخاطب به سمت کار‌هایی می‌روند که این مسئله هم همیشه حل مسئله نمی‌کند. هر ترفندی که بتواند چراغ سینما را با حضور تماشاگران در سالن‌ها روشن نگه دارد ارزشمند است، از ساخت آثار کمدی گرفته تا کشاندن پای فوتبال به پرده نقره‌ای که بی‌شک طرفداران خودش را دارد. خبرگزاری برنا در گزارشی مفصل موضوع جام جهانی در سینما را بررسی می‌کند.
مژگان زرگر مدیر پردیس سینما ملت در واکنش به خبر پخش مسابقات جام‌جهانی در سینما‌ها و تاثیرش در فروش گفت: سینما و فوتبال علاوه بر ابعاد فرهنگی و اجتماعی، جنبه‌ی سرگرمی هم دارند. تماشاگر علاقه‌مند است فوتبال را در استادیوم و فیلم را در سینما تماشا کند حالا تلفیق این دو مورد با هم برای مخاطب لذت‌بخش‌تر و جذاب‌تر خواهد بود. اگر قرار باشد مسابقات جام‌جهانی در سینما به نمایش در بیاید سوای بعد سرگرمی، درآمدی را هم برای صاحبان سینما به همراه خواهد داشت. البته ناگفته نماند که ساعت بازی‌های جام جهانی اهمیت ویژه‌ای دارد. مثلا اگر ساعت بازی‌های مهم با سانس‌های پربیننده سینما‌ها یکی باشد خود این موضوع موجب افت فروش بیشتر خواهد شد و ممکن است نتیجه‌ی عکس بدهد.
زرگر درخصوص پیش‌بینی‌اش از اکران‌های پاییزی عنوان کرد: تا زمانی که فیلم‌های جدید معرفی نشوند هیچ پیش‌بینی نمی‌توان داشت. در حال حاضر یک فیلم خارجی هم به چرخه اکران اضافه شده که در هفته اول، فروش خیلی خوبی نداشته است. حالا باید ببینیم با وجود تبلیغاتی که برایش آغاز شده آیا می‌تواند خودش را بالا بکشد یا نه. مردم همیشه به سینما توجه خاصی داشته‌اند. بار‌ها دیده‌ام که با عشق و علاقه پیگیر این هستند که کدام اثر را تماشا کنند. امیدوارم که اکران‌های پائیز هم موفق باشند و بتوانیم شاهد فروش چشمگیری در سینما‌ها باشیم.
این مدیر در خصوص احترام به سلیقه‌ی مخاطب امروزی و کشاندنش به سینما‌ها گفت: در حال حاضر ۲ انیمیشن و چند فیلم در ژانر کمدی و اجتماعی روی پرده‌های سینما‌ها وجود دارد تا مردم با آمدن به گیشه راضی از سالن خارج شوند. اینکه بتوانیم در سینما همه‌چیز را داشته باشیم تا مخاطبین براساس سلیقه خودشان آن را انتخاب کنند امر مثبتی است. برای مثال این روز‌ها می‌بینم که خانواده‌ها به خاطر فرزندانشان استقبال خوبی از انیمیشن‌ها می‌کنند و خوشبختانه تمامی سانس‌های ما پر می‌شوند که این موضوع اتفاق خیلی خوبی است.
او ادامه داد: به نظرم بازی‌های تیم ملی نسبت به سایر بازی‌ها با استقبال بیشتری مواجه خواهند شد. امیدوارم اگر قرار است این اتفاق نهایی شود زودتر اطلاع‌رسانی‌های لازم در این خصوص صورت بگیرد تا زیرساخت‌ها را برای رفت و آمد مردم در سینما ملت مهیا کنیم.
مژگان زرگر در خصوص وضعیت فعلی سینما‌ها عنوان کرد: حدود ۲ سال سینما‌های کشور به دلیل پاندمی کرونا تعطیل بودند و بیشتر آن‌ها به شکل ۳۰ یا ۵۰ درصد کار می‌کردند تا اینکه از عید نوروز به بعد اکران‌ها جان دوباره‌ای گرفتند. البته این را هم بگویم که با وجود شلوغی‌ها همچنان ضریب اشغال ما ۲۰ درصد بوده است و این نشان می‌دهد که ما هنوز به تبلیغات و برنامه‌ریزی‌های بیشتری نیازمند هستیم.

بیشتر بخوانید
 
منبع : برنا
ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
گزارش خطا
تازه ها