چگونه وضعیت واتساپ را غیرفعال کنیم؟
اگر شما هم به دنبال خاموش و غیرفعال کردن وضعیت واتساپ هستید این گزارش کوتاه را بخوانید.
کد خبر: ۴۷۲۶۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۰ - 23 November 2021

واتساپ

ممکن است افراد زیادی را بشناسید که دائماً در واتساپ وضعیت خود را با تصاویر، پیام‌های متنی، ویدئو‌ها و... بروزرسانی می‌کنند. این بروزرسانی وضعیت به مدت ۲۴ ساعت دیده می‌شود و سپس به طور خودکار ناپدید می‌شود.
البته این قابلیت مشکلاتی نیز دارد. از زمانی که این ویژگی معرفی شد، مردم به دنبال راه‌هایی برای غیرفعال کردن آن بوده اند. این موضوع می‌تواند دلایل مختلفی داشته باشد و یکی از آن‌ها این است که صفحه وضعیت می‌تواند به خودی خود تبدیل به یک اعتیاد شود.
در این بخش یک راهنمای ساده وجود دارد که با استفاده از آن خیلی سریع می‌توانید کاری کنید که دیگر وضعیت واتساپ را نبینید، پس مراحل زیر را دنبال کنید.
  • مرحله ۱: به تنظیمات گوشی هوشمندتان بروید. سپس روی Applications ضربه بزنید.
  • مرحله ۲: در فهرست برنامه‌های خود، اسکرول کنید و واتساپ را باز کنید.
  • مرحله ۳: اکنون روی Permission ضربه بزنید.
  • مرحله ۴: فقط مجوز دسترسی مخاطبین را غیرفعال کنید و تمام.


اگر می‌خواهید دوباره وضعیت را در واتساپ فعال کنید، کافی است مراحل بالا را دنبال کنید و دوباره گزینه را فعال کنید.
در نظر داشته باشید که وضعیتی که قبلاً دریافت کرده اید تا زمان انقضای آن مشاهده می‌شود. با این حال، پس از آن دیگر نمی‌توانید به‌روزرسانی‌های وضعیت را ببینید!
لازم به ذکر است این روش غیر فعال کردن وضعیت واتساپ برای تمام مخاطبان است. اگر فقط یک مخاطب خاصی مدنظرتان است می توانید با رفتن به بخش مربوطه در واتساپ و انتخاب وضعیت مخاطب خاص، آن را فشار دهید و گزینه Mute یا غیر فعال را بزنید.
 
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
نظر شما...

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
آرشیو...
‫‪
پرطرفدارترین عناوین
آرشیو...