ویژگی های حیرت انگیز پلنگ سیاه
پلنگ های سیاه بیشتر در قاره آفریقا، آسیا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی زندگی می کنند این حیوانات دارای ویژگی های منحصر بفردی هستند.
کد خبر: ۴۲۳۱۱
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۸ - 27 July 2021
 پلنگ سیاه
کره زمین خانه و محل سکونت تعداد زیادی از حیوانات در ابعاد بزرگ و کوچک می‌باشد و با اینکه هم اکنون در حال زندگی در جامعه‌ای پیشرفته و مدرن هستیم، تعداد زیادی از حیوانات هنوز شناخته شده نیستند و این نشانه‌ای از گستردگی بیش از حد حیوانات در سطح کره زمین می‌باشد که قطعا عاملی شوکه کننده و تامل برانگیز بر قدرت طبیعت است.با این حال در میان تمام حیوانات، زمانیکه سخن از قوی‌ترین شکارچیان جنگل‌ها می‌شود، بی شک هر یک از ما در ذهن خود این گونه یادآور خواهیم شد که شیر‌ها و پلنگ‌ها یا به عبارتی گربه سانان باهوش‌ترین و قوی‌ترین شکارچیان در میان حیوانات هستند که برای هر شکار خود شاید ساعت‌ها زمان بگذارند که این نشان دهنده هوش آن‌ها است.اما یکی از جالب‌ترین و کمیاب‌ترین گونه‌های پلنگ ها، پلنگ سیاه رنگ است که در جهان بسیار کمیاب هستند و نسل آن‌ها در خطر انقراض است که این مهم‌ترین اصل و واقعیت در مورد این گونه از گربه سانان می‌باشد که همانند زنگ خطری برای طبیعت می‌باشد.

حقایقی در مورد پلنگ‌های سیاه

۱- اصطلاح پلنگ سیاه در زبان انگلیسی

پلنگ سیاه نر در زبان انگلیسی با اصطلاح " panthers " و پلنگ سیاه ماده با اصطلاح " she-panthers " شناخته شده هستند که به توله پلنگ سیاه " cub " گفته می‌شود.

 پلنگ سیاه

۲- مشخصات جسمانی پلنگ‌های سیاه

پلنگ‌های سیاه همان گونه که گفته شد، از خانواده گربه سانان هستند و با این تفاوت که در خطر و معرض انقراض هستند. اما با این وجود این حیوانات می‌توانند گا‌ها به وزن حداکثری ۱۱۴ کیلوگرم و وزن حداقلی ۴۶ کیلوگرم نیز در دوران کودکی برسند. با این حال ارتفاع این حیوانات در حالت ایستاده می‌تواند گا‌ها به ۲.۵ متر از سطح زمین برسد.

۳- پلنگ‌های سیاه قابلیت جهش را دارند؟

پلنگ‌های سیاه از آنجا که از خانواده گربه سانان هستند، قابلیت شکار هوشمندانه از جمله در طول شب را دارد که می‌تواند گا‌ها به میزان ۶ متر نیز جهش داشته باشد که این میزان بسیار زیاد است.

۴- پلنگ‌های سیاه بیشتر در کجا‌ها زندگی می‌کنند؟

پلنگ‌های سیاه بیشتر در اکوسیستم‌های گرمسیر مانند چمنزارها، جنگل‌های گرمسیری و حتی گا‌ها باتلاق‌ها ممکن است زندگی نمایند. همچنین این حیوانات بیشتر در قاره آفریقا، آسیا، آمریکای شمالی و آمریکای جنوبی زندگی می‌کنند.

 پلنگ سیاه

۵- پلنگ‌های سیاه بیشتر علاقه به شکار کردن چه حیواناتی دارند؟

پلنگ‌های سیاه یکی از حیواناتی هستند که مناسب شکار در طول شب هستند چرا که در طول شب می‌توانند به بهترین نحو ممکن خودشان را استتار نمایند. اما جالب است بدانید که این حیوانات علاقه زیادی به شکار حیوانات هم اندازه خودشان و یا کوچکتر از خودشان نیستند و علاقه به شکار حیوانات قدرتمندی همانند بز‌های کوهی و همچنین زرافه‌ها دارند.

۶- حداکثر سرعت پلنگ‌های سیاه چقدر است؟

پلنگ‌های سیاه حیواناتی قدرتمند و سریع هستند که این علت وجود عضلات و ماهیچه‌های قدرتمند آن‌ها است. با این حال لازم به ذکر است که بدانید پلنگ‌های سیاه می‌توانند در کمترین زمان ممکن به حداکثر سرعت ۵۶ کیلومتر بر ساعت دست پیدا کنند و طعمه را در یک چشم به هم زدن از پای در بیاورند.

 پلنگ سیاه

۷- لقب پلنگ‌های سیاه چیست؟

از آنجایی که پلنگ‌های سیاه حیواناتی سریع و پنهانی هستند و می‌توانند به خوبی پنهان شوند، بیبشتر با لقب " شبح جنگل‌ها " شناخته شده هستند که این ویژگی اصلی و مهم این حیوانات در حین شکار می‌باشد.

۸- طول عمر پلنگ‌های سیاه چقدر است؟

پلنگ‌های سیاه بصورت میانگین می‌توانند به مدت ۱۲ سال زندگی کنند و این در حالی است که اگر آن‌ها بصورت گروهی با یکدیگر زندگی کنند می‌توانند حتی به ۲۰ سال یا بیشتر نیز حتی برسند.

۹- حقایقی در مورد توله پلنگ‌های سیاه رنگ

پلنگ‌های سیاه ماده تنها در طی ۳ تا ۴ ماه باردار خواهند بود و سپس فارغ خواهند شد و بصورت میانگین ممکن است بین ۲ الی ۴ توله را همزمان به دنیا بیاورند که بعد از فارغ شدن، خودشان از توله مراقبت به عمل می‌آورند.همچنین جالب است بدانید که توله پلنگ‌های سیاه رنگ از بدو تولد تا چند مدت چشمانشان بسته خواهد ماند و از سن ۹ ماهگی به کمک والدین خود می‌تواند شروع به شکار کند.

۱۰- چه تعداد پلنگ سیاه در جهان وجود دارد؟

طبق آمارگیری که اخیرا انجام شد، اعلام گشت که حدودا چیزی نزدیک به ۲۵۰ هزار پلنگ سیاه در جهان وجود دارند که عدد قابل توجهی است.

۱۱- پلنگ‌های سیاه حیوانات اجتماعی نیستند

جالب است بدانید که پلنگ‌های سیاه حیوانات اجتماعی نیستند و بسیار کم ممکن است آن‌ها را بصورت گروهی مشاهده کنید چرا که آن‌ها بیشتر علاقه دارند تا بتوانند به تنهایی زندگی کنند و تنها در فصل‌های جفت گیری یکدیگر را ملاقات می‌کنند و در غیر اینصورت علاقه‌ای برای ملاقات یکدیگر ندارند.
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۵۹ - ۱۴۰۰/۰۵/۰۶
"گاهاً" غلطه
نظر شما...

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
آرشیو...
‫‪
پرطرفدارترین عناوین
آرشیو...