۱۲ آذر ۱۴۰۰ - ۲۰:۴۹

پرطرفدارترین ایموجی های جهانی کدامند؟ + عکس

۱۰ ایموجی پرطرفدار سال معرفی شد.
کد خبر: ۴۷۷۳۹
تعداد نظرات: ۵ نظر
ایموجی ها
وظیفه‌ی مدیریت و انتخاب ایموجی‌های جدید یکی از مهم‌ترین مسئولیت‌های کنسرسیوم یونیکد محسوب می‌شود. این گروه ۱۰ ایموجی برتر ۲۰۲۱ را معرفی کرد. باید خاطرنشان کنیم در سال ۲۰۲۰ به دلیل بحران کرونا این کار انجام نشد. در ادامه می‌توانید ۱۰ ایموجی پرطرفدار سال ۲۰۲۱ و ۲۰۱۹ را مشاهده کنید:
نکته‌ی قابل توجه این است که مانند سال ۲۰۱۹، امسال هم ایموجی خنده رتبه‌ی اول را از آن خود کرده است. در رتبه‌ی دوم شاهد ایموجی قلب قرمز هستیم که در سال ۲۰۱۹ هم رتبه‌ی دوم را به دست آورده بود. اما در ادامه جایگاه ایموجی‌ها تغییر کرده است. به عنوان مثال ایموجی دو قلب که در رتبه‌ی هفتم سال ۲۰۱۹ قرار داشت، حالا دیگر بین ۱۰ رتبه‌ی برتر دیده نمی‌شود. 
پرطرفدارترین ایموجی ها
در کنار ۱۰ ایموجی برتر، کنرسیوم یونیکد اطلاعات بیشتری را در مورد ایموجی‌های ۲۰۲۱ منتشر کرده است که در ادامه به تعدادی از نکات قابل توجه این گزارش می‌پردازیم:
پرطرفدارترین ایموجی مربوط به پوشاک، تاج بوده است.
در زمینه‌ی حیوانات، ایموجی پروانه رتبه‌ی اول را از آن خود کرده است.
بین تمام دسته‌بندی‌ها، ایموجی‌های پرچم کمترین استفاده را داشته‌اند. به نظر می‌رسد پرچم‌ها برای کاربران اهمیت زیادی ندارند.
اگرچه ایموجی نتوانسته بین ۱۰ گزینه‌ی برتر قرار بگیرد، اما از رتبه‌ی ۹۷ سال ۲۰۱۹ به ۱۴ سال ۲۰۲۱ صعود کرده است.
روی هم رفته ایموجی‌ها طی سال‌های گذشته به بخش جدایی ناپذیر زندگی آنلاین تبدیل شده‌اند. در دهه‌ی ۱۹۹۰، کاربران اینترنت از کاراکتر‌های موسوم به ایموتیکان (Emoticon) استفاده می‌کردند که عمدتا در چت‌ها مورد استفاده قرار می‌گرفتند. به عنوان مثال می‌توانیم به ایموتیکان‌های «:- (» و «¯_ (ツ) _/¯» اشاره کنیم. اما در سال ۱۹۹۹، یک هنرمند ژاپنی اولین ایموجی را طراحی کرد و سپس این تصاویر به موبایل‌ها راه پیدا کردند. ژاپنی‌ها خیلی زود از ایموجی‌ها استقبال کردند و در نهایت بعد از توجه گسترده به این پدیده در دیگر کشورها، گوگل در سال ۲۰۰۷ از کنسرسیوم یونیکد خواست که استاندارد‌های جهانی برای یکپارچه‌سازی ایموجی‌ها در تمام پلتفرم‌ها ایجاد کند.
باید خاطرنشان کنیم تمام گجت‌ها از استاندارد‌های یونیکد بهره می‌برند که فعالیت آن عمدتا در زمینه‌ی ارائه‌ی استاندارد برای متون مختلف است. در هر صورت
در سال ۲۰۰۷ این کنسرسیوم پیشنهاد گوگل را تایید کرد و ۱۱۴ ایموجی به Unicode ۵.۲ اضافه شد. اپل در سال ۲۰۱۱ کیبورد مختص ایموجی‌ها را به iOS اضافه کرد و حدود دو سال بعد، اندروید هم از این قابلیت بهره‌مند شد. بسیاری از کاربران فکر می‌کنند روند طراحی و افزوده شدن ایموجی‌های جدید بسیار ساده است. اما در حقیقت باید بگوییم که این فرایند گاهی اوقات تا ۲ سال طول می‌کشد و بخش ایموجی‌های این کنسرسیوم با برگزاری جلسات باید برای تمام ایموجی‌های جدید رای‌گیری کنند. این کنسرسیوم هر ساله ایموجی‌های جدیدی را معرفی می‌کند.
ایموجی ها
طی چند سال گذشته، طیف ایموجی‌ها وسیع‌تر شده و مثلا می‌توانیم به افزایش تعداد ایموجی‌های مربوط به غذا‌ها و حیوانات اسطوره‌ای اشاره کنیم. حتی حالا ایموجی‌های مربوط به افراد ناشنوا و معلولین حرکتی هم دیده می‌شود. روی هم رفته حالا ایموجی یک زبان بین‌المللی است که تقریبا تمام کاربران در سرتاسر جهان از آن‌ها استفاده می‌کنند.

بیشتر بخوانید
 
منبع : دیجی کالا
ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
نظرات مخاطبان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۳
تحلیل این موضوع شد برای مردم نان و شغل ، چرا بررسی و تحلیل نمی کنید ریشه فقر و بیکاری ، بزه های اجتماعی و اینکه کشوری که در منطقه و جهان می رفت جزء کشورهای پیشرفته و صاحب تکنولوژی محسوب شود حال چگونه مردمش برای امرار معاش به هر دری می زنند تا شکم خود و فرزندانش را سیر کنند و فقیرترین مردمان جهانند آیا غیر از این است که با سیاستهای غلط دولتمردان و دزدیهای بی حد و حساب از بیت المال چنین شرایطی برای مردم کشور بوجود آمده است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۰۲ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۳
ستایش
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۰۷ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۴
من که شکلک ها رو دوست دارم
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۵ - ۱۴۰۰/۰۹/۱۵
من که میگم شکلک
شهرامی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۲۹ - ۱۴۰۰/۰۹/۲۰
این الکیه بابا این ایموجی خیلی پر طرفداره
گزارش خطا