۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۷:۲۲

ناگفته‌های حسن ریوندی از زندگی شخصی اش / ماجرای یک پیشنهاد به عطاران

حسن ریوندی از پذیرش افراد نسبت به کمک گرفتن از متخصصانِ مشاور و روانشناسان اشاره کرد و گفت: من هم افسرده می‌شوم و از مشاوره استفاده می کنم.
کد خبر: ۴۶۰۴۲

حسن ریوندی

حسن ریوندی طنزپرداز کشورمان اولین مهمانی بود که در برنامه «رخ به رخ» که نخستین قسمت آن جمعه ساعت ۲۳:۰۰ روانه آنتن شبکه دو شد، مخاطب را با وجه دیگری از خود روبرو کرد.
حسن ریوندی با حضور در برنامه «رخ به رخ» از پذیرش افراد نسبت به کمک گرفتن از متخصصانِ مشاور و روانشناسان اشاره کرد و گفت: من هم افسرده می‌شوم و از مشاوره استفاده می‌کنم، چون مثل بسیاری از افراد در مقاطعی از زندگی منبع انرژی‌ام را از دست میدهم و نیاز به راهنمایی گرفتن از یک متخصص و روانشناس دارم. پذیرشِ اصلِ مهمِ کمک گرفتن از روانشناسان در مسیر زندگی یک الزام است.
این طنزپرداز در پاسخ به این پرسشِ امیرعلی دانایی که در صورت ساخته شدن فیلم زندگی تان دوست دارید چه کسی به جای تان بازی کند، گفت: به نظرم جواد عزتی در ۳۰ و چند سالگی، مهران مدیری در آینده و رضا عطاران در سن فعلیم بهترین گزینه‌هایی هستند که می‌توانند نقش مرا ایفا کنند.
ریوندی درباره خودش و آرزوهایش گفت: لیسانس تربیت بدنی دارم و زمانی که دبیر ورزش در مدارس بودم هم به استندآپ می‌پرداختم. رویای بازیگری در ژانر طنز را داشتم و دارم. حتی با رضا عطاران صحبت کردم و گفتم به صورت اسپانسر هزینه ساخت فیلمی را می‌دهم به شرطی که در یک نقش طنز به عنوان نقش اصلی مقابل خودت بازی کنم، تعجب کرد، رفت، اما خبری نشد.
او ادامه داد: البته الان که فکر می‌کنم بهتر شد که این اتفاق نیفتاد، چون سعی کردم سطح معلوماتم را بالا ببرم، در سمینار‌های زیادی شرکت می‌کردم، مطالعه کردم و از اساتید مختلفی آموزش دیدم و توانستم چند پله بالاتر بروم.
ریوندی همچنین در «کافه رخ به رخ» گفت: آدم بلندپرواز و ایده‌آل گرایی هستم که البته خوب نیست، چون هیچ ایده‌آلی هیچ وقت وجود ندارد. بعضی‌ها خیلی پول دارند، اما خوشبختی را احساس نمی‌کنند و به نظرم این خوب نیست. فیلم‌های مورد علاقه‌ام فیلم‌هایی هستند که قهرمان دارند مثل «آژانس شیشه‌ای».
در بخش «اتاقک رخ به رخ» از مهمان مورد نظر خواسته می‌شود که از معضل اجتماعی که دغدغه‌اش است صبحت کند، اما از حسن ریوندی درخواستِ اجرای یک استندآپ کمدی شد که او نیز به این درخواست پاسخ مثبت داد.
ریوندی در بخش دیگری از این برنامه به سمت رویارویی و رخ به رخ شدن با خودش هدایت شد و در مقابل آینه به سوالاتی پاسخ داد که نیاز به مواجهه‌ای صادقانه با درون خود داشت.
ریوندی که برای اولین بار در یک برنامه تلویزیونی حاضر می‌شد در این بخش گفت: دوست دارم بگویم از اینکه مردم دوستم دارند خوشحال هستم، ولی باید این را هم بگویم که من هم افسرده می‌شوم، اما ایمان دارم بلاخره این روز‌ها می‌گذرد و بنابراین خودم را سرپا نگاه می‌دارم.
او در پاسخ به اینکه حاضری با ترس‌هایت روبرو شوی، گفت: از دست دادن عزیزانم برایم خیلی سخت است و از بزرگ‌ترین ترس‌هایم است. وقتی پدرم را از دست دادم بیشترین سوگواری را در میان اعضای خانواده برای پدرم کردم.
او از ترس هایش گفت: زمانی که بچه بودم خیلی کتک می‌خوردم نه برای اینکه زورِ بازو نداشته باشم، چون از صدمه زدن به دیگران عذاب وجدان می‌گرفتم بنابراین ترجیح می‌دادم از هم‌سالانم کتک بخورم تا اینکه عذاب وجدان بگیرم.
برنامه «رخ به رخ» که به مناسبت میلاد پیامبر (ص) پخش خود را آغاز کرده یک گفتگو-دراما از جنس مواجهه با خود است. شریک کردن مخاطب در گفت و شنود‌هایی بی تعارف و صریح از جنس مواجهه واقعی با خودِ افراد از ویژگی‌های این برنامه است.

بیشتر بخوانید: حکایت حسن ریوندی از خط فقر

«رخ به رخ» برنامه جدید گروه اجتماعی فرهنگی شبکه دو به تهیه کنندگی مهدی بابایی، کارگردانی حسین فاطمیان و نگارش یاسر حقیقی پور است که جمعه‌ها حوالی ساعت ۲۳:۰۰ و شنبه‌ها بعد از گفتگوی خبری ۲۳:۳۰ روی آنتن شبکه دو خواهد رفت.
 
منبع: فارس
ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
گزارش خطا
تازه ها