۱۷ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۴

عادت های کتاب خوانی در ۵ کشور دنیا

عادت های کتاب خوانی در ۵ کشور دنیا
عادت های کتاب خوانی در ۵ کشور دنیا را در این مطلب بخوانید.
کد خبر: ۳۵۹۱۶

۱)چین

میزان افراد با سواد در کشور چین ۴/۹۶ درصد می باشد و این میزان آمار در ۳۰سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

این آمار در سال ۱۹۹۰ تنها ۷۸ درصد بوده است.

۲) ایتالیا

میزان افراد با سواد در کشور ایتالیا بیش تر از ۹۹ درصد است. ولی میزان کتاب خوانی آن ها کم است. از سال ها ۲۰۱۲ تا ۲۰۱۳ تعداد افراد کتاب خوان ۶/ ۱ درصد کاهش پیدا کرده است. به این معنا که ۶/۱ میلیون از مردم ایتالیا در هر سال یک کتاب مطالعه می کنند. یکی از دلایل کاهش یافتن افراد کتاب خوان ایتالیا ترجمه کتاب ها نویسندگان انگلیسی و آمریکایی می باشد. کتاب ها ترجمه شده ۹/۱۷ درصد از کل کتاب ها انتشار یافته را نشان می دهد که ۶/۶۰ درصد این ترجمه ها به زبان انگلیسی می باشد.

۳) هند

نرخ سواد در سال ۲۰۱۱ در هند ۰۴/۷۴ درصد بوده است. زبان این کشور هندی است. اما بر اساس آمار منتشر شده در سال ۲۰۰۱ بیش تر از یک میلیون نفر از هندی ها به ۳۰ زبان گوناگون و بیش تر از ۱۰ هزار نفر به ۱۲۲ زبان دیگر حرف می زنند. کتاب هایی که در کشور هند منتشر می شود بیش تر آن ها به زبان ها مختلف به چاپ رسیده است. در حالی که بر اساس آمار باید گفت که مردم هند بیش تر از دیگر مردم کشور ها کتاب می خوانند، یعنی در طول هفته بیش تر از ۱۰ ساعت مطالعه می کنند.

۴) ایسلند

میزان نرخ سواد در این کشور ۹۹درصد است. جمعیت این کشور ۳۳۰هزار نفر می باشد، بیش تر مردم این کشور کتاب خوان هستند. طبق آمار در سال ۲۰۱۳ ، ۵۰ درصد از مردم کشور ۸ کتاب در طول سال می خوانند و ۹۳ درصد از آن ها در طول سال یک کتاب می خوانند. به دلیل کمک ها دولت این کشور به ناشران و نویسندگان خارجی برای ترجمه کردن و سفر است که آمار کتاب خوانی این کشور بسیار بالا است.

یک سنت قدیمی که در این کشور رواج دارد هدیه دادن کتاب برای تعطیلات است.

۵) مکزیک

میزان افراد با سواد در کشور مکزیک در سال۲۰۱۳ ۹۶/۹۳ درصد بوده است. از سال ۱۹۸۰ این نرخ افزایش پیدا کرده است. به طور معمول در این کشور افراد بزرگسال کم تر از ۲ کتاب می خوانند. تعداد کتاب فروشی ها در این کشور کم است و در بعضی مناطق حتی علاقه به کتاب خوانی خیلی کم است. در آماری که توسط یونسکو در سال ۲۰۱۵انجام شد بین ۱۰۸کشور مکزیک بر اساس کتاب خوانی فردی در رتبه ۱۰۷ قرارگرفت، نشان داد که ۴۸ درصد جوانان علاقه ای به کتاب خوانی ندارند. وضعیت اقتصادی کشور مکزیک و هم چنین محبوبیت رسانه هایی مانند تلوزیون،  باعث کاهش میزان کتاب خوانی شده است.

عادت های کتاب خوانی در ۵ کشور دنیا

 

چرا کتاب های کاغذی بهتر است؟

 

۱)جست و جو کردن کتاب در کتابخانه ها یا کتاب فروشی تجربه بهتری نسبت به کتاب ها الکترونیکی  ایجاد می کند.

۲) در کتاب ها کاغذی راحت تر می توانید صفحات را پیدا کنید یا اگر خط خود را گم کردید پیدا کنید.

۳) کتاب ها کاغذی را می توانید لمس کنید که تاثیر بهتری بر خواننده دارد و فرد با دیدن کلمات در کتاب کاغذی بهتر می تواند تمرکز کند و مطالب بهتر در حافظه آن ها ثبت می شود.

۴) در کتاب ها کاغذی نیز می توانید یادداشت برداری کنید با استفاده از برگه ها مخصوص که قرار دارد‌.

۵) کتاب ها چاپی تاثیر بدی بر چشم انسان ندارد.

۶) قیمت کتاب ها کاغذی بهتر است.

۷) افراد می توانند کتاب ها چاپی را به دیگران امانت دهند.

۸) در قفسه کتابخانه ها پیدا کردن کتاب ها کاغذی راحت تر است.

عادت های کتاب خوانی در ۵ کشور دنیا

آنچه نمی دانید ؟؟

در بین کشور ها اروپایی یک آمار عجیب وجود دارد، طبق بررسی ها بیشترین درصد عضو کتابخانه ها در کشور انگلیس است. ۵۷ درصد از مردم این کشور در کتابخانه ها کشور خود عضو هستند در حالی که متاسفانه در کشور ایران کم تر از ۵ درصد مردم عضو کتابخانه ها هستند‌.

در کشور فرانسه مردم ۴ تا ۵ ساعت از وقت خود را روزانه به کتاب خواندن اختصاص می دهند. در این کشور هر روز ۳۵۰ هزار جلد کتاب به فروش می رسد.

کتابخانه ملی فرانسه دارای ۵۰ هزار صندلی است که در روزها تعطیل آنقدر جمعیت زیاد است که مردم باید چند ساعت در صف بمانند.

کتابخانه کنگره آمریکا بیش تر از ۱۶۷ میلیون کتاب در خود جای دارد که به عنوان بزرگ ترین کتابخانه جهان شناخته شده است. این کتابخانه بیش تر از ۳۹ میلیون نسخه کتاب و آثار چاپی، ۶/۳ میلیون آثار ضبط شده و ۸/۱۴ میلیون عکس، ۵/۵ میلیون نقشه، ۱/۸ میلیون قطعه موسیقی و ۷۲ میلیون دست نوشته دارد.

آیا می دانید کتابخانه کنگره آمریکا بزرگ ترین کلکسیون از کتاب ها نایاب در آمریکا شمالی و هم چنین کتاب ها قرن ۱۵ در نیم کره غربی است.

آیا می دانید کتابخانه ملی بریتانیا بیش تر از ۵/۲۴ متر عمق دارد و با یک ساختمان ۸ طبقه معادل می باشد.

آیا می دانید کتابخانه نیویورک در طول ۱۶ سال و هزینه ۹ میلیون دلار یعنی معادل ۲۲۵ میلیون دلار امروزی ساخته شده است.

برای خرید اینترنتی کتاب می توانید به وبسایت تلکتاب به آدرس اینترنتی telketab.com    مراجعه نمایید.

 

ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
گزارش خطا