۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۷:۴۵

فدراسیون فوتبال ایران، برایتون را محکوم کرد!

باشگاه برایتون در فرآیند دادرسی محکوم به پرداخت مبلغ ۵۷۳ هزار یورو به فدراسیون فوتبال ایران به علت سهم مکانیزم این فدراسیون در انتقال علیرضا جهانبخش از آلکمار هلند به برایتون انگلیس شده است.
کد خبر: ۳۵۸۷۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

علیرضا جهانبخش

فدراسیون فوتبال توانست بعد از ماه‌ها رسیدگی قضایی مبنی بر مکانیزم مشارکت علیرضا جهانبخش در انتقال از آلکمار به برایتون به پیروزی برسد و مبلغ ۵۷۳ هزار یورو نصیب این فدراسیون خواهد شد.

این پرونده از سوی فدراسیون فوتبال در اختیار علی ملیح‌زاده، وکیل پیشین پرونده ویلموتس قرار گرفته بود که منجر به پیروزی شد و از طرفی وکلای ایرانی توانستند بانک انگلیسی را با وجود تحریم‌های بانکی از سوی آمریکا، متقاعد به پرداخت این پول به فدراسیون فوتبال کنند.

دریافت این پول از سوی فدراسیون فوتبال به این دلیل است که بعد از انحلال باشگاه داماش گیلان در تمام اسناد و مدارک ثبتی، با توجه به این که آموزش و پیشرفت علیرضا جهانبخش در این تیم کلید خورده است، فدراسیون فوتبال قانونا مالک و صاحب مبلغ مکانیزم مشارکت جهانبخش است.


علیرضا جهانبخش و مکانیزم مشارکت


علیرضا جهانبخش در مرداد ۱۳۹۷ از باشگاه آلکمار هلند به باشگاه برایتون انگلیس پیوست. درباره مبلغ این انتقال، رقمی به صورت رسمی و دقیق اعلام نشده، اما بسیاری از رسانه‌ها مبلغ ۱۷ میلیون پوند را درج کرده‌اند که به نظر می‌رسد این مبلغ، مربوط به هزینه انتقال بازیکن و دریافتی باشگاه آلکمار بوده و حقوق دریافتی جهانبخش موضوع دیگری است که در رسانه‌ها منتشر نشده است.

با مبنا قراردادن مبلغ ۱۷ میلیون پوند و زمان انتقال جهانبخش از باشگاه داماش به ان. ای. سی (در ۱۹ سالگی) و هم‌چنین مطابق با جدول درج شده در مقررات برای محاسبه مکانیزم مشارکت، در نتیجه حدوداً سه درصد از این هزینه انتقال باید به باشگاه‌های ایرانی که بازیکن را از ۱۲ سالگی تا ۱۹ سالگی (قبل از انتقال به هلند) آموزش داده‌اند، اختصاص یابد.

با توجه به انحلال داماش گیلان و طبق بند ۳ ماده ۲ ضمیمه ۵ مقررات، فدراسیون فوتبال می‌تواند سهم مکانیزم مشارکت را که باید به باشگاه‌های عضوش پرداخت شود دریافت کند. فدراسیون فوتبال در فرآیند دادرسی اثبات کرد که باشگاه مورد نظر - که در آموزش و تمرین این بازیکن حرفه‌ای سهم داشته - حضور سازمان یافته‌اش در فوتبال متوقف شده یا دیگر وجود خارجی ندارد. این مساله می‌تواند ناشی از ورشکستگی، انحلال، تصفیه (در خصوص امور ورشکستگی) یا از بین رفتن عضویت آن باشگاه در فدراسیون مربوطه باشد.

طبق مقررات، فدراسیون باید این مبلغ حدودا ۱۶ میلیارد تومانی را در برنامه‌های مربوط به توسعه فوتبال جوانان در فدراسیون به کار گیرد.
 
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
نظرات مخاطبان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سید حسین عمادی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۶
اگر به استناد همین حکم طلبکاران باشگاه داماش نیان سراغ فدراسیون و این 573 هزار دلار رو بالا نکشن خوبه
گزارش خطا