۲۷ آذر ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۳

روش انسان‌های اولیه برای تسکین درد دندان چه بود؟

روش انسان‌های اولیه برای تسکین درد دندان چه بود؟
نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که انسان‌ها در دوره غارنشینی برای تسکین درد‌های خود از آسپرین استفاده می‌کردند.
کد خبر: ۳۲۱۲۳
تعداد نظرات: ۲ نظر
یک مطالعه مردم شناسی به ریاست یاسر اللئیتی و با مشارکت بسیاری از مراکز تحقیقاتی اسپانیا ثابت کرده است که یک انسان نئاندرتال (غارنشین) در غار سدرون در استان آستوریاس اسپانیا به دلیل آبسه در دندان‌های خود که با اختلال روده همراه بوده درگذشته است.

این مطالعه نشان می‌دهد که او از یک مسکن طبیعی گیاهان دارویی که حاوی سالیسیلیک اسید، ماده فعال آسپرین است، استفاده کرده است.

یاسر اللیثی محقق انسان شناسی توضیح می‌دهد: به منظور شناسایی رژیم غذایی نئاندرتال ها، DNA دندان‌های او مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت. در همین حال، دانشمندان برای تهیه داده‌هایی در مورد سبک زندگی آن‌ها به تجزیه و تحلیل بقایای فسیلی نئاندرتال‌های واقع در سایت‌های سراسر اروپا ادامه دادند.

دکتر عبدالرحیم ریحان باستان شناس، مدیر کل تحقیقات، مطالعات باستان شناسی و انتشارات علمی در سینای جنوبی در وزارت گردشگری و آثار باستانی نیز توضیح می‌دهد که تیم تحقیقاتی وجود مسکن در بقایای نئاندرتال را کشف کرده است که فقط بخش کوچکی از جزئیات حاصل از بررسی DNA سطح دندان‌های این انسان است. تیم تحقیق علاوه بر بقایای میکروب ها، پلاک‌های دندانی کلسیفیه شده را از افراد بدوی با مواد ژنتیکی از گیاهان و حیواناتی که این افراد در دوران ماقبل تاریخ می‌خوردند، جمع آوری کردند که منجر به کشف اطلاعات شگفت انگیز در مورد روش زندگی و بیماری آن‌ها شد.
 
دکتر ریحان ادامه می‌دهد که نئاندرتال غار سدرون اسپانیا دارای باکتری‌هایی بوده که باعث رنج او شده و این احتمال وجود دارد که برای درمان آن برخی گیاهان را خورده باشد.

ویلیاریک نیز توضیح می‌دهد که نئاندرتال اسپانیایی دچار آبسه دندان شده است که احتمالاً به دلیل التهاب لثه ناشی از نوعی باکتری دهانی بوده است.

در نمونه مورداستفاده در پژوهش آثار گیاه اسطوخودوس پیدا شده است که احتمالاً این گیاه به دلیل وجود اسید سالیسیلیک یعنی همان ماده فعال آسپرین برای تسکین درد در آن استفاده شده است.
 
این موضوع نشان می‌دهد که این انسان بدوی همچنین از اسهال و استفراغ ناشی از عوامل مختلف بیماری زا رنج می‌برده و احتمالا برای درمان به تولید نوعی آنتی بیوتیک روی آورده است.

علاوه براین یک ماده ژنتیکی از پنیسیلیوم روبنس در مواد گیاهی در دندان‌های این انسان بدوی یافت شده است که این ماده قارچی است که منبع بسیاری از آنتی بیوتیک‌ها به شمار می‌رود.
 
ارسال نظرات
انتشار نظرات حاوی توهین، افترا و نوشته شده با حروف (فینگلیش) ممکن نیست.
نظرات مخاطبان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
سلطان
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۰۷ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۷
اگه بیشتر بگردید لای دندوناش ، احتمالا بقایای قرص ژلوفن را هم میتونید لای دندوناش پیدا کنید.
سید رسول زنگانلی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۳:۲۵ - ۱۳۹۹/۰۹/۲۷
خرافات رو بزارید کنار خرافات رو بزارید کنار! اه!
گزارش خطا
تازه ها